Animanga 2020Embla har designet en like flott plakat som alltid, og vi begynner så smått å glede oss til ungdomstreffet Animanga lørdag 14. november, korona eller ikke.

Men siden koronaen ligger  og truer, må kunne holde en meters avstand og begrense antall besøkende. Du må derfor melde deg på Animanga i år, uavhengig om du skal delta på aktiviteter eller ikke. Det kan du gjøre ved å sende mail til oss. Det blir som tidligere nevnt det ikke noe handlegate eller cosplaykonkurranse. Men vi håper flest mulig kommer i cosplay og et ønske om en hyggelig ettermiddag!

Vi kommer til å legge ut programmet etterhvert som det er klart, og er veldig glad for å kunne komme med første programpost i dag:)

For Tommy Bjelland kommer tilbake! Han har tidligere vært hos oss og hatt to svært populære workshop.

Blodig makeup!

Lyst til å lære om effekt makeup? Tommy Bjelland lærer deg å sminke sår og skader.
Det blir tre identiske timeskurs med påmelding.
Aldersgrense 12 år og begrenset antall plasser.

Tommy har undervist på skoler, ved arrangementer, cosplay, teater, film , militær øvelser osv, og er ikke minst en energisk og positiv fyr man ikke kan unngå å bli glad i!

Kl. 14.30-15.15
Kl. 15.30-16.15
Kl. 16.30-17.15

Send mail til animangacrew@gmail.com med ønsket tidspunkt for påmelding! Da er du også automatisk meldt på Animanga 2020.

Ps! Send med fullt navn og telefonnummer. Vi må ha komplett liste pga av smittevern. Listen blir makulert etter 14 dager.

 

Foto: Tommy Bjelland

Foto: Tommy Bjelland