Noe som virkelig har vokst hos oss er antall artstands! Her kan du finne underlige, søte, rare og fantastiske allslags ting.

I år ønsker vi velkommen tilbake til Mali-Nora Ravnheim som kommer for å promotere sin nye tegneserie «Wild Willow Tales». Ravnheim holdt et av våre første workshop hvor hun viste hvordan man kunne tegne en av hennes fantastiske drager (sjekk ut www.ravenheim.com).

Mali har fulgt solen og pendler i dag mellom Spania, Portugal og Norge. Dette har påvirket Ravnheim i ny retning, hun nå arbeider med å implementere i eldre teknikken. Ravnen har fått selskap av en flamingo, og endel rare skapninger hun gjerne utfordrer dere til å fargelegge. Hva skjer om en skummel drage drar på Woodstock? Han blir fargerik, søt og veldig rar. Mali ønsker å vise at både sol og måne er likeverdige, men at vi må huske å ta vare på det fargerike eventyret.

Mali og hennes team bruker mye humor for å løse opp alvoret i hverdagen. De har også har et varmt hjerte for dyrevelferd, så på denne standen vil det også stå en innsamlings- bøsse til NOAH.

Lyst til å vite mer?

Bli med i tegnekonkurransen, så kan du bli den heldige vinneren av en t-skjorte med motiv fra forsiden av den nye tegneserien!

 

Ravnheim t-skjorte

Ravnheim t-skjorte